Rentals

 

Van het huren van een los spotje tot de technische realisatie van bijv. een popfestival of bedrijfsevent: U kunt altijd bij onze verhuurafdeling aankloppen.

 

De omvang van een evenement is geen beperking, maar een extra uitdaging!

 

Alles onder het motto: Uitstraling, kwaliteit maar vooral ook veilig! Want als het eerste Nederlandse bedrijf in onze branche met iso 9001:2000 en vca* certificering hebben we natuurlijk ook wel een naam hoog te houden,wij houden van het milieu en de natuur  en investeren dan ook ruim in maatschappijverantwoorde  energie zuinige licht- en geluids toepassingen,zoals led en hqi/gasontladingslampen, en denken na bij compact en  modern vervoer. We beperken omgevingslawaai bij grote evenementen door investeringen in line-array systemen rombouts showequipment streeft naar een volledig paperless bedrijfsvoering en wij bieden onze klanten de keuze tussen digitale facturering of conventioneel briefpapier.

 

Wij verhuren alle materialen ook"dry-hire "=afhaal met als topper onze unieke regenkappen. Collega-verhuur-bedrijven krijgen vaste hoge kortingen. bel en vraag naar uw korting!!

 

Kijk even in de fotogalerij en vorm een indruk van wat wij u als organisator of collega-verhuurbedrijf kunnen bieden

 

 

 

stroom 1

outdoor 1